loading...

неделя, 10 юни 2018 г.

Утре в "Прости ми": Джейлян признава пред Кадер, че Махир не е баща на детето ѝ, Шахин изневерява на Севги, а Яман разбира, че Фериде е изневерила на бившия си мъж (11-и юни)

Прочетете какво ще се случи утре (11-и юни) в следващия епизод на турския сериал "Прости ми", излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по NOVA!

Саваш предава на Джунейт чантата на Мелис, конфискувана от заловения крадец. Той отива лично да я занесе в дома й, но е прогонен от лелята на Мелис. 

Шахин се свързва с Ажда, с която е имал връзка в миналото. Моли я за пари назаем, за да погаси дълга си към Фирдевс. Ажда му дава поисканата сума, но го моли да възстановят интимните си отношения. Шахин се съгласява. 

Сибел решава да разбере коя е Фериде. Научава, че е разведена и причина за раздялата й е изневяра. Споделя наученото с Яман. 

Махир уговаря Джейлян в деня на бракоразводното му дело с Кадер да й каже, че Махир не е баща на детето. Джейлян се съгласява и Кадер е шокирана от нейното твърдение. Все пак Махир и Кадер се развеждат.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!