loading...

неделя, 10 юни 2018 г.

Утре в "Черната перла": Хазал посещава Кенан в компанията, Вурал подозира, че Ърмак е влюбена (11-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (11-и юни) в следващия епизод на турския сериал "Черната перла", който се излъчва от 22:00 до 23:00 часа по Diema Family!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черната перла", като отворите този линк - https://www.facebook.com/ChernataPerlaBG

Хазал разпитва Сибел коя е Наз, но Сибел не желае да ѝ разкаже. Признава, че има забрана от господарите си да говори по темата. 

Азиз убеждава Кенан, че ще приемат предложението на Вурал да увеличат капитала на холдинга. Убеден е, че Вурал няма достатъчно средства и това е блъф. 

Кенан уверява Едже, че вече не изпитва чувства към Хазал. 

Джанан съветва Вурал да не обръща гръб на Синан, а да го използва като свой шпионин в делата на Кенан. 

Хазал научава, че Джанан е уволнила Сибел. Настоява пред Вурал да върне жената на работа. Джанан се възпротивява, но Вурал отказва да ѝ се подчини. 

Ебру посещава Хазал в имението. Хазал ѝ разказва за Кенан. 

Вурал подозира, че Ърмак е влюбена. Ърмак го съветва да разкрият на Хазал за приликата ѝ с Наз. 

Вурал решава да се възползва от чувствата на Ебру към Кенан. Предлага ѝ да стане асистентка на Синан, за да му докладва всяка стъпка, която Синан и Кенан предприемат. 

Хазал посещава Кенан в компанията. Заявява му, че силно обича Вурал и не желае Кенан напразно да се надява, че някога ще подновят връзката си. Кенан я убеждава, че вече не изпитва чувства към нея. Признава, че има отношения с друга жена. 

По съвет на Азиз, Кафез предлага на Мелек да започне работа в рибен ресторант. 

Вурал се подава на машинациите на Азиз и е готов да заложи целия капитал на компанията, за да не позволи Кенан да демонстрира финансово превъзходство. 

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!