loading...

понеделник, 11 юни 2018 г.

Утре в "Прости ми": Джунейт си търси жена и попада на Фериде и Яман в ресторанта, Онур отпраща Харика в отдалечен град (12-и юни)

Прочетете какво ще се случи утре (12-и юни) в следващия епизод на турския сериал "Прости ми", излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по NOVA!

Умут дочува разговор, от който узнава, че Фирдевс е уредила съдружие на Харика в семейната кантора на Онур. В присъствието на Онур я обвинява. Фирдевс заблуждава сина си, че Харика е имала намерение да сподели с Бахар, че по време на брака им Онур е бил с нея една нощ.

След разкритието на Сибел, че Фериде е изневерила на Джунейт, Яман предлага пари на Фериде, за да напусне хотела. Тя отказва с думите, че е обещала на Ахмет да остане там още една година на работа.

Фериде се отбива в имението на Козан и се запознава със Съла. Признава й, че e бившата съпруга на Джунейт и майка на Гюнеш. Докато двете разговарят, Осман и Зюхре се връщат. Прогонват Фериде със заплахата, че ще я обвинят в опит за отвличане на Гюнеш.

За да отдалечи Харика от Анкара, Онур й възлага дело в отдалечен град. Харика заминава.

Ажда и съпругът й Тарък се отбиват в дома на Фирдевс и Исмет, защото са техни роднини. По същото време Шахин и Севги отиват тамq за да върнат дълга си. Шахин и Ажда скриват познанството си от останалите. 

Мелис и Фериде се сближават, Мелис споделя с Фериде за срещата си Джунейт. 

Джунейт се среща с момиче, което Зюхре е одобрила, защото осъзнава, че Гюнеш има нужда от майка. По случайност Яман и Фериде са в същия ресторант. 

Съла излиза от имението на Козан, за да купи прежда за пуловер на Мурат. 

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!