loading...

вторник, 12 юни 2018 г.

Утре в "Прости ми": Махир предлага брак на Джейлян, Джунейт се държи агресивно и унизително с Фериде пред Яман, Съла а нападната от крадец (13-и юни)

Прочетете какво ще се случи утре (13-и юни) в следващия епизод на турския сериал "Прости ми", излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по NOVA!

По време на семейния обяд на Фирдевс, Онур забелязва странна близост между Шахин и Ажда, но не й отдава значение.

Джейлян узнава, че Махир е пратил цветя на Кадер. Вдига скандал и си приготвя багажа, за да напусне Махир. В желанието си да задържи детето си до себе си, Махир й предлага брак и Джейлян приема.

Джунейт забелязва Фериде и Яман. Поведението му към Фериде е агресивно и унизително, Яман защитава Фериде от бившия й съпруг. Джунейт погрешно заключва, че Яман й прави предложение за брак.

Съла не може да открие пътя към имението на Козан и се отдалечава от дома. На пусто място е нападната от крадец. Осман узнава за случилото се, след като му се обаждат от полицията.

Тарък подозира съпругата си в изневяра. Среща се с Онур и го моли за съдействие, за да докаже, че Ажда излиза с друг мъж. Онур наема детектив, който да следи Ажда и да заснеме срещите й.

Посетителката на хотела на Яман обвинява Фериде в кражба на скъпа огърлица. Фериде е заплашена от арест. Яман решава да докаже истината и изисква записите от охранителните камери на хотела.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!