loading...

сряда, 13 юни 2018 г.

Утре в "Черна любов": Вилдан прострелва Зейнеп, малко преди момичето да напусне страната (14-и юни)Прочетете какво ще се случи утре (14-и юни) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Емир отвежда Зейнеп от болницата. Кемал обещава на Нихан, че ще намери сестра си. Хакан също я търси, но камерите в болницата са изключени.

Асу връща на Тарък пистолета, с който е убил Карен. Казва му повече да не работи за Емир.

Нихан лъже майка си, че не знае кой е убиецът на Озан. Вилдан е решила да убие извършителя със собствените си ръце.

Зехир и Айхан са пуснали всичките си хора да търсят Зейнеп. Кемал е отчаян.

Емир е организирал бягството на Зейнеп по море. Дава ѝ паспорта и ѝ обяснява какво да направи, за да стигне пристанището. Зейнеп го моли да остане при нея през нощта за последен път. 

Вилдан намира в дрехите на Нихан писмото на Зейнеп. Прочита го и направо полудява.

Кемал установява къде се укрива сестра му. Отива да я търси. Обажда се на Нихан и ѝ казва, че отива да вземе Зейнеп. Нихан настоява да отиде с него.

Нихан излиза от къщата, а Вилдан я следи с едно такси.

Емир откарва Зейнеп на брега, където я чака лодката. Тя го прегръща на раздяла.

Нихан наблюдава как Зейнеп се качва на лодката, но не казва на Кемал.

Зейнеп звъни на Емир. В това време Нихан се появява. Зейнеп изпуска телефона на земята и тръгва към лодката. Вилдан стреля. Нихан се опитва да отнеме пистолета от ръцете на майка си, но той гръмва и Зейнеп се строполява на земята. Кемал също пристига и вижда това. Прегръща сестра си. Емир пристига. Зейнеп иска прошка от брат си и губи съзнание. Нихан изпада в паника, че е застреляла момичето...

1 коментар:

  1. а дали ще има инфо за Остани с мен и Звинаги свързани всяка седмица пропускате поне един ден да качите инфо за Остани с мен

    ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!