loading...

четвъртък, 21 юни 2018 г.

Утре в "Черна любов": Айхан е прострелян, Асу дава всички флашките на Емир, Гюрджан избягва от Кемал по време на престрелка с хората на Емир (22-и юни)Прочетете какво ще се случи утре (22-и юни) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Кемал също е бесен заради това, че Асу е повредила колата на Нихан. Кемал се съмнява, че Гюрджан е човек на Асу и мисли, че жена му е убила Озан. Нихан не вярва.

Асу отива при Туфан и го вижда, че е пребит. Оправдава се пред него, че е направила всичко, за да защити брака си с Кемал. Туфан ѝ казва, че брат ѝ никога няма да я убие. Целта му е да я сплаши. Съветва Асу да действа заедно с Емир.

Емир казва на Асу, че знае къде е Гюрджан и заедно трябва да го отвлекат от ръцете на Кемал.

Гюрджан продължава да мълчи.

Асу отказва да подпише документите за развод. Вдига скандал на Кемал пред свидетели. Нихан се намесва, за да успокои любимия си.

Асу дава всички флашки на Емир. Той заповядва на своите хора да отвлекат Гюрджан. Асу кара Тарък да участва в акцията по отвличането на убиеца.

Хората на Емир нападат Айхан, но Кемал пристига преди да нахлуят в склада. Тарък ги предупреждава да спрат атаката, но те имат заповед да убият Кемал и продължават по план. Като влизат вътре виждат, че пленникът го няма. 

Айхан е скрил Гюрдажан и изпраща Кемал при него, след което отива да се разправя с нападателите.  Един от тях стреля по Гюрджан. Завързва се престрелка. Айхан е прострелян.

Гюрджан избягва от всичките по време на стрелбата. Кани се да отмъсти на Асу...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...