loading...

вторник, 12 юни 2018 г.

Всичко излиза наяве в "Без силикон ДА има рай 3"


Тази вечер е премиерата на най-новия сезон на успешния сериал с Кармен Виялобос, Катерин Сиачоке и Фабиан Риос.

Настъпи времето да се избере най-красивото момиче в региона. Подиумът се превърна в бойно поле. Семейство Марин подкрепя малката Каталина и Джесика Белтран е готова да направи всичко, за да види дъщеря си Даниела коронована като кралица на региона. Джесика присъства на събитието преоблечена като сестра си, тя е влязла в контакт с журито и гледа да ги подкупи, за да наклони вота в полза на Даниела. Каталина Малката обаче се отличава не само заради красотата си, но и заради нейната интелигентност. Резултатът от този конкурс ще определи хода на живота им ...

Връзката между Каталина Малката и Ернан Дарио е застрашена от обсебеността на Мариана, дъщерята на Каталина Голямата. Тя ще роди красиво момиче и ще продължи да твърди, че е дъщеря на Ернан Дарио. Каталина Малката се съмнява в бащинството на Ернан Дарио и ще направи всичко по силите си, за да дешифрира самоличността на истинския баща. Няма да е лесна битка и Мариана ще направи всичко възможно, за да отнеме любовта на живота на Каталина Малката.

От друга страна, страховитото проклятие на вещицата Абигейл се материализира. Каталина Голямата и нейните приятелки знаят, че техните дъщери са в опасност. Адриана, дъщерята на Ванеса умира, както и Мартина, дъщерята на Паола. Сега Каталина Голямата ще трябва да удвои усилията си, за да опази Мариана, а Хименa ще се грижи за дъщеря си Валентина. В тази битка срещу злото ще има много съюзници, но не липсват врагове.

В сезона, когато всичко ще излезе наяве, се връща звездният актьорски състав Кармен Виялобос, Maхидa Иса, Фабиан Риос, Катерин Сиачоке, Каролина Гайтан, Джоана Фадул, Хуан Пабло Урегo, Грегорио Перния, Роберто Манрике, Хуан Алфонсо Баптиста, Франсиско Боливар, Хуан Пабло Янo, Eлианис Гаридо, Естефания Гомес, Каролина Сепулведа, Алехандра Пинсон, Айлин Рокa, Марилин Патиньо, Дженифър Аренас, Стефания Дуке, Естебан Диас и Мануел Гомес.

Какво предстои в новия сезон:
→ завръщането на истинския баща на Каталина Голямата и първия съпруг на доня Хилда (в ролята Маурисио Мехия);
→ трима важни герои умират;
→ това ще е най-впечатляващият сезон, но и най-краткият с около 40 епизода.
→ с кого ще остане накрая Каталина?
Трейлър:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...