loading...

вторник, 5 юни 2018 г.

Порасналата Мел Мая с годежен пръстен


Преди няколко години малката Мел Мая впечатли почти целия свят с играта си в "Пътят на възмездието".


Мел навърши 14 години на 3 май. След ролята на Рита в "Пътят на възмездието" тя не е спирала да работи. Сега се снима в "Бог спаси краля" с Марина Руи Барбоза. В личен план също й върви много. От една година тя излиза със студента Ерик Андреас. Наскоро той изненада актрисата с годежен пръстен по време на партито за рождения й ден.

Двамата не спират да си разменят любовни съобщения в социалните мрежи. "Днес, обикновен ден за много хора, но за мен е един от най-специалните дни в живота ми. Преди 14 години се роди Мел, красиво, сладко, нежно момиче ... Момиче приятел, спътник и вярна ... момиче, което има невероятен талант, което прави много добре това, което обича, чувствам се горд заради прекрасната работа, която прави... Желая ти много щастие, радост и много здраве. Бъди винаги този човек, който всеки обича. Честит рожден ден. Обичам те ", написа студентът за Мел за 14-годишнината й.

Колкото и странно да звучи момиче на 14 години да се сгоди, това е факт. Мел Мая разчита и на подкрепата на родителите си.Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!