loading...

вторник, 5 юни 2018 г.

Айлин Мухика стана водеща


Айлин Мухика се присъединява към "Добро утро, семейство".


Айлин Мухика официално се присъедини към телевизионното предаване на "Estrella", "Добро утро, семейство". Актрисата и водеща ще си партнира с Юл Буркле, Мария Елена Аная, Лус Естрада и Саид Гарсия. "Обичам воденето и това ме изпълва много. Обичам да ставам сутрин и да бъда в сутрешно предаване, достигайки до домовете на хората чрез екрана, да те поздравяват на улицата и всеки ден хората да се събуждат с теб, бидейки себе си, е това, което ми харесва да правя и какво по-добре от "Добро утро, семейство". Денят, в който дойдох, се почувствах прекрасно и като у дома си, така че си казах, че мисля, че съм за тук", каза Мухика.

Мухика, по-известна с невероятните си изпълнения на някои от най-запомнящите се злодейки в популярните теленовели като "Смело сърце", "Клетниците", "Аурора" и "Силикон за рая", вече подготвя постоянното си преместване в град Лос Анджелис, където програмата се записва ежедневно. "Добро утро семейство" има продължителност от два часа и се предава всяка сутрин от понеделник до петък 8 часа / 7ч по Estrella TV.

От друга страна, от 12 юни Айлин Мухика ще бъде на екрана на Унивисион с теленовелата "Красавицата и Звяра", където играе Мадам.

Резултат с изображение за aylin mujica la bella y las bestias

Кубинската актриса каза, че двамата й синове не ревнуват, но Виолета, на 7 години, не й позволява да има гадже, казва й, че тя е единствената й любов.

"Това, което търся в този живот, е да бъда щастлива, да се наслаждавам на това, което правя и да давам на себе си и на моите деца време, това ме кара да се докосвам до земята, а не да се заблуждавам, това наистина искам от живота".

"В бъдеще се виждам щастлива, пълноценна, ще бъда баба, която ходи с деца нагоре-надолу, но не го виждам наблизо, най-големият ми син (23 години) е в Лос Анджелис, е продуцент, но Не смятам, че все още мисли да има семейство ", добави тя.Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!