loading...

понеделник, 11 юни 2018 г.

Петте емоционални момента от сватбата на Изиш Валверде


Неделя следобед, 10 юни, Изиш Валверде и Андре Резенде обмениха пръстени на церемония, белязана от емоции. 

1) Бременна в четвъртия месец с първото си дете, момче, актрисата използва рокля, бродирана на ръка, на дизайнера Ело Роча. По време на брачните клетви Изиш предупреди: "Винаги съм обичала да говоря публично, но днес съм с леко стегнато сърце. Ако заплача, не е проблем". Но Андре Резенде беше този, който изненада всички със забавното и емоционалното си изявление. "Мисля, че в този свят няма да има по-добър човек да бъде моя съпруга и майка на сина ми. Винаги съм се молил жена ми да обича морето и животът ми даде русалка", каза моделът, който направи забавна препратка към героинята на Изиш в теленовелата "Силата да обичаш". В края на любовното си обяснение младоженецът накара всички да умрат от смях : "Благодаря за всички тези красиви неща в живота ми, всички цветове, всички цветя, за цялата любов и да споделям това с теб е голяма мечта, обичам те".


2) Младоженците получават обичта на гостите - След като си казаха "Да" и си размениха халките, Изиш и Андре слезнаха от олтара и се отправиха към празненството под звуците на песента "Oh, Pretty Woman" на Рой Oрбизон, получиха поздравленията на семейството и приятелите си във формата на аплодисменти и дъжд от венчелистчета от рози. Усмихнати до уши, булката и младоженецът, които ще се насладят на медения си месец в Италия, преминаха през червения килим.


Публикация, споделена от ISIS VALVERDE (@universoisis) на

3) Първата песен като съпруг и съпруга - Веднъж пристигнали на партито, което, както и церемонията, се състоя в Бурити, Изиш и Андре бяха посрещнати от Мария Гаду. Певицата бе отговорна да изпее първата им песен като младоженци. Под звука на "Когато валеше дъжд", Изиш и Андре танцуваха и си даваха страстни целувки, първите вече като съпрузи.

Публикация, споделена от ISIS VALVERDE (@universoisis) на

4) Хвърлянето на букета - Не може да липсва при никой брак. Изиш Валверде хвърли букета на своите неомъжени приятелки. Този момент беше много забавен и радостен.

Публикация, споделена от ISIS VALVERDE (@universoisis) на

5) Изиш пя за своя съпруг - Черешката на нощта бе запазена за Изиш Валверде, която пя за съпруга си Андре Резенде. По време на шоуто, водено от Прета Жил, двойката беше извикана на сцената и танцуваше под звуците на "Доказателства". В определен момент актрисата взе микрофона и изпя част от песента за любимия, който й отвърна с целувки.

Публикация, споделена от ISIS VALVERDE (@universoisis) на


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!