loading...

понеделник, 11 юни 2018 г.

Мечтите се сбъдват и "Майката на шампиона" ще го докаже


Този понеделник, 11 юни, Телевиса пуска най-новата си теленовела "Майката на шампиона" (La Jefa Del Campeón), нова версия на колумбийската история "Майката на Десетката" (La mamá del Diez). 


Любовта на една майка, която ще направи и невъзможното, за да може синът й да сбъдне мечтата си да стане голям професионален футболист. "Майката" в тази история е Тита, играна от Африка Савала; докато въпросният "шампион" е Рейналдо, който ще се играе от младия актьор Енрике Аризон. 

Тита и синът й Рейналдо трябва да оставят селото си и да търсят по-добър живот, но Уалдо (Алберто Агнаси) бащата, започва незаконен живот и главната героиня решава да го остави и да даде по-добър живот на децата си. Щедростта и любовта на Тита няма да имат граници, тъй като тя също така се грижи и за Фабиола, доведената си дъщеря, (Алехандра Роблес Хил), която приема като своя собствена.

По пътя Тита ще срещне прекрасен човек, който винаги ще бъде до нея, за да се бори срещу всички изпитания: Даниел "Бомбата" Родригес (Карлос Феро), "La Bomba", който в някакъв момент от живота си е бил футболист и е вкусил сладостта на успеха, сега е потънал в дълбока депресия. Той решава да се откаже от мечтата си поради различни обстоятелства, но с таланта си с футболната топка ще помогне на любимата му да стане "Майката на шампиона". 

Останалата част от актьорския състав се състои от големи имена като Ванеса Бош, Клаудия Рамирес, Едгар Вивар, Марисол дел Олмо, Раул Коронадо, Сайде Силвия Гутиерес, Луис Гатика, Aдалберто Пара, Дагоберто Гама, Алберто Aгнеси, Хосе Карлос Родригес и Аксел Рикo, Джина Педрет.


Към тях се присъединява група млади актьори и актриси, съставена от Алехандра Роблес Хил, Фернанда Урдапийетa, Джошуа Гутиерес, Дейвид Каро Леви, Хема Гароа, Лало Паласиос, Кристиан Рамос и София Кампоманес. 

Мелодията "Когато никой не ме вижда", на колумбийската група "Мора", ще бъде основната музикална тема на тази история, продуцирана от Роберто Гомес Фернандес, която започва този понеделник, 11 юни от 18:30 часа, по канал "Звездите" в Мексико.Tрейлър:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!