loading...

неделя, 3 юни 2018 г.

Утре в "Сърцето на града" по bTV: Дерин обвинява Али, че има връзка с Аслъ, Аслъ изпитва угризения заради Дерин, Ийт изпраща Дерин до хотела, а папараци ги снимат (04-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (04-и юни) в следващия епизод на турския сериал "Сърцето на града", излъчващ се всеки делник от 18:00 до 19:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сърцето на града", като отворите този линк - https://www.facebook.com/BuSehirArkandanGelecekBG/

Али забелязва Дерин да напуска дома на Несрин. Укорява я в присъствието на Несрин за прибързаното решение да замине, а тя - че той има романтична връзка с Аслъ. Али е огорчен от думите ѝ и я оставя да си тръгне. 

Аслъ се измъчва от угризения, че е наранила Дерин, след като най-добрата ѝ приятелка я е видяла в една легло с Али. Ебру обаче я подкрепя и изтъква, че само чрез хитрост ще успее да задържи Али. 

Белгин съветва Бора да не се съюзява с Текин. Бора понечва да я целуне, но тя го отблъсква. 

Али уверява Шахин, че ще успеят да погасят дълга си към Текин. 

Бора изразява готовност да помогне на Рауф да отвори свой ресторант, предлагайки му съдружие. 

Несрин и Шахин излизат на вечеря в луксозен ресторант. 

Ийт изпраща Дерин до хотела, в който е отседнала, а папараци ги заснемат докато влизат. 

Шахин уверява Вейсел, че има сериозни намерения към Несрин. Когато остават сами, Вейсел заявява на майка си, че желае Шахин да бъде негов баща. 

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...