loading...

понеделник, 4 юни 2018 г.

Утре в "Сърцето на града" по bTV: Аслъ целува Али и му признава чувствата си, Белгин води Дерин в клиника, за да направи аборт (05-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (05-и юни) в следващия епизод на турския сериал "Сърцето на града", излъчващ се всеки делник от 18:00 до 19:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сърцето на града", като отворите този линк - https://www.facebook.com/BuSehirArkandanGelecekBG/

Али се разгневява, след като на следващия ден вижда публикация във вестник, в който се твърди, че Дерин и Ийт са подновили връзката си. 

Текин нарежда на Ийт да стои далече от Дерин. Ийт му признава, че е получил от Сеит уликите, с които го шантажира. 

Бора отхвърля предложението на Текин да убие Сеит срещу крупна сума. По нареждане на Текин, Белгин прекратява сътрудничеството си с Бора. 

Аслъ уверява Несрин в искреността на чувствата си към Али. Несрин ѝ разкрива, че Дерин е бременна, и я моли да не застава между двамата. 

Аслъ информира Ебру, а тя решава да каже на Белгин. Надява се, че Белгин ще попречи на Дерин да роди това дете. 

Белгин се отправя към хотела на Дерин. Настоява Дерин да направи аборт и я отвежда в клиника, в която да извършат операцията. 

Аслъ пристига в съблекалнята на Али. Целува го и му признава чувствата си. Той я отблъсква. Наранена, тя го информира, че Дерин е в болница, за да направи аборт. 

Дерин напуска клиниката и позвънява на Ийт. 

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!