loading...

вторник, 5 юни 2018 г.

Утре в "Сърцето на града" по bTV: Дерин потвърждава пред Али, че детето, което очаква, е от Ийт, а Аслъ съблича дрехите си и прекарва нощта в леглото на Али (06-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (06-и юни) в следващия епизод на турския сериал "Сърцето на града", излъчващ се всеки делник от 18:00 до 19:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сърцето на града", като отворите този линк - https://www.facebook.com/BuSehirArkandanGelecekBG/

Дерин и Ийт се срещат извън града. 

Али губи първия си боксов мач. Пристига в хотела и вижда Дерин и Ийт във фоайето. Ийт му заявява, че детето, което Дерин очаква, е негово. Обявява, че двамата ще се венчаят. Дерин потвърждава думите на Ийт и побягва. Ийт последва Дерин до стаята ѝ. Уверява я, че е заблудил Али, за да защити детето ѝ. Белгин нахлува в помещението. Предупреждава я, че Текин няма да позволи нито сватбата ѝ с Ийт, нито детето да се роди. Дерин ги прогонва. 

Али се промъква в хотела. Дерин твърди, че му изневерила с Ийт в нощта, която е прекарала в дома си. Али се разгневява, не може да повярва, че Дерин го е предала. 

Али се напива и споделя мъката си с Бора. 

Белгин лъже Текин, че е била с приятелката си Севилай. В този момент тя получава обаждане от Бора, на което Текин отговаря. 

Белгин и Текин се спречкват и по невнимание Текин я удря. 

Али се прибира в дома на Аслъ. Тя затвърждава подозренията му, че Дерин му е изменила с Ийт. Когато Али заспива, Аслъ съблича дрехите си и прекарва нощта в леглото му. 

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!