loading...

сряда, 6 юни 2018 г.

Утре в "Сърцето на града" по bTV: Али отказва да се разведе с Аслъ, Дерин припада след караница с Текин, Белгин и Бора стават любовници (07-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (07-и юни) в следващия епизод на турския сериал "Сърцето на града", излъчващ се всеки делник от 18:00 до 19:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сърцето на града", като отворите този линк - https://www.facebook.com/BuSehirArkandanGelecekBG/

На сутринта Али се събужда и вижда Аслъ в леглото си. Али мисли, че са преспали. Аслъ му казва, че това, което се е случило помежду им, и двамата са го искали. 

Несрин вижда, че Али излиза от къщата на Аслъ и я пита защо е останал през нощта при нея. Аслъ ѝ отвръща, че в крайна сметка двамата са женени. 

Ийт изпраща плюшено мече като подарък на Дерин. 

Аслъ се обажда на Ебру и ѝ разказва какво се е случило. 

Али разказва за Дерин на Шахин и Рауф. Али признава, че не може да се разведе с Аслъ, заради това, което е станало предишната вечер. 

Сюрея отива в имението на Текин и Белгин и се скарва с тях. Признава пред Текин, че Дерин е бременна от Али и че няма да позволи Ийт да се ожени за нея. 

Аслъ среща Али и иска да говорят. Казва, че няма да му търси сметка за станалото. Аслъ предлага на Али да се разведат. Казва му, че е готова да излезе от живота му и да ги остави с Дерин да бъдат щастливи. Али ѝ отвръща да забрави за развода. 

Белгин отива при Бора и той вижда, че е бита. Двамата прекарват нощта заедно. 

Текин отива бесен при Дерин и ѝ иска сметка за случващото се. Заявява ѝ, че това дете няма да се роди. Дерин казва на Текин, че не би искала да ѝ бъде баща. Текин си тръгва. 

Дерин получава болки, а Ийт я откарва в болница. Докторът ѝ казва, че трябва да стои далеч от стреса. 

Али признава на Шахин, че Аслъ е най-голямата му грешка. Тя чува думите му. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!