loading...

четвъртък, 14 юни 2018 г.

Красиви жени, опасни игри и страстни обрати в новия сериал „Тайният живот на манекенките“ от bTV Media Group


Нов сериал в България...

Блясък, красота и изтънченост са само част от хубавите страни в света на модата. Светската суета си има своята тежка цена, която не всеки е склонен да плати и да изпита нейната по-тъмна и доста по-неприятна страна. Voyo.bg представя от 15-и юни „Тайният живот на манекенките“.

Всеки ден платформата за онлайн видео съдържание на bTV Media Group ще пуска по един нов епизод от сериала, отличен с престижната награда „Еми“. Топ моделът Алесандра Амброзио е голямата звезда в тази бразилска продукция.  

В „Тайният живот на манекенките“ едно красиво момиче от провинцията (Камила Кейроз) мечтае да се превърне в успешен модел, но в крайна сметка се включва в опасна проституция, срещайки се с Алекс (Родриго Ломбарди, Радж от „Индия – любовна история“). При внезапен обрат на събитията могъщият и завладяващ бизнесмен се жени за майката на момичето, за да бъде по-близо до дъщерята…

Родриго Ломбарди е бивш волейболист, туристически агент и сервитьор, докато през 1999-а г. влиза в актьорските среди, а 10 години по-късно прави бум с ролята на Радж от „Индия – любовна история“.

Камила Кейроз е позната като Луиза от „Горещи пари“, който се излъчва по bTV Lady. Актриса и модел от 14-годишна възраст, живяла е 3 години в САЩ, но се връща в родината си, за да участва в „Тайния живот на манекенките“, където играе първата й роля.

Амброзио се превъплъщава в бивш модел и бивша приятелка на Алекс, която знае всичко за света на модата. Тя е отрицателен герой, който обаче ще изненада зрителите в сериала.

Очаквайте скоро "Тайният живот на манекенките" и в каналите на bTV Media Group!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...