loading...

вторник, 3 юли 2018 г.

Утре в "Салон за красота: Джесика приема да се омъжи за Нино, а Алегра и Джанино решават да провалят сватбата им (04-и юли)


Прочетете какво ще се случи утре (04-и юли) в следващия епизод на италианския сериал "Салон за красота: Ново начало", излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV.

Салонът започва да привлича най-влиятелните дами в Рим, но Лука забелязва, че неучтивото поведение на Джесика отблъсква част от елитната им клиентела. 

За да я въведе в обноските на висшето общество, Франсоаз кани Джесика на елегантно парти, където тя отново среща Нино, който е сгоден за богатата Лилиана. Той се обзалага с приятеля си маркиз Джанино Ривабене, че ще прелъсти Джесика до края на вечерта. 

Нино успява да очарова Джесика и двамата се целуват. Страхувайки се, че ще изгуби облога, Джанино разкрива пред Джесика, че Нино ще се жени. Джесика е съсипана, тъй като се е влюбила в Нино. Разгневена, тя напуска тържеството и помощта на Франсоаз и Джермана отмъщава на любимия си. 

Нино успява отново да спечели сърцето на Джесика, като ѝ предлага брак. 

Джанино и съпругата му Алегра решават да осуетят сватбата им. 

Алегра го убеждава, че Джанино е предложил пари на Джесика, за да спечели облога с Нино, а тя ги е приела. Възмутен, Нино решава да се ожени за годеницата си Лилиана.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...