loading...

сряда, 4 юли 2018 г.

Утре във "Висше общество": Джансу напуска дома на Едже, Едже се напива и разкопчава ризата на Мерт (05-и юли)


Прочетете какво ще се случи утре (05-и юли) в следващия епизод на турски сериал "Висше общество", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV и от 23:00 до 00:30 часа по bTV Lady.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Висше общество", като отворите този линк - https://www.facebook.com/VissheObshtestvoBG/

Керем казва на Джансу, че Мерт е отвел Едже някъде, където могат да останат насаме и че едва ли има някакъв проблем. 

Керем и Джансу си отправят предизвикателство - Керем да успее да я излъже. 

Едже си излива болката пред Мерт и му казва за Джансу и Керем. Мерт опитва да развесели Едже, но не успява. Едже го моли да я откара вкъщи. 

Керем се прави пред Джансу, че се е порязал, докато е рязал диня. Всъщност той си е сложил кетчуп на ръката и така успява да преметне Джансу, която се хваща на номера. 

Джансу разказва на Керем, че е богата и живее в луксозна къща, майка ѝ я ненавижда, на баща ѝ му е все едно за нея. Тя е детето в семейството, което унижават най-много. Керем обаче смята, че е номер на Джансу и не ѝ вярва. Тя също потвърждава, че не е истина. 

Керем също разказва истинския си живот на Джансу, но и тя не му се връзва. 

Става вечер и Джансу започва да се притеснява за Едже. 

Мерт убеждава Едже да се не прибира и двамата отиват на заведение. Тя се напива и започва да танцува. 

Мерт откарва Едже до къщата ѝ. Тя му разкопчава без да иска ризата. Той я вкарва в къщата и тя заспива. Той понечва да си тръгне, а тя му казва да остане. 

По-късно Мерт се връща да вземе Джансу и Керем от вилата. Мерт им разказва за Едже. Джансу се обвинява. Тя отива в къщата на Едже и си събира нещата. Пише ѝ писмо, в което я моли да ѝ прости за всичко. 

Джансу се прибира в имението и вижда, че майка ѝ се е притеснявала за нея. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...