loading...

сряда, 4 юли 2018 г.

Утре в "Черна любов": Полицията арестува Нихан заради Асу, Мерджан поставя капан на Тарък и Зейнеп (05-и юлиПрочетете какво ще се случи утре (05-и юли) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Кемал казва на Мерджан, че Туфан е отвлякъл децата на Гюрджан. Полицайката му обяснява, че това не е новина за нея и го моли да я закара с колата до къщата, в която живее Асу.

Айхан и Лейля се наслаждават на любовта си, мечтаейки след сватбата да си осиновят дете.

Нихан започва да разпитва Асу. Сестрата на Емир се гърчи от болка, мислейки, че е отровена.

Фехиме вдига скандал на дъщеря си, потресена от това, че ги е видяла заедно с Емир.

Полицайката зарязва Кемал да чака пред къщата.

Асу казва на Нихан, че Тарък е убил Озан. В това време идва Мерджан и вижда, че на Асу ѝ е зле. Кемал не издържа и се качва горе. Нихан моли полицайката да намери къде е преместен трупът на Озан. Мерджан отвежда всички в участъка, за да дадат показания. Кемал е възмутен от дързостта на любимата си.

Мерджан вкарва Нихан в ареста и започва да разпитва Асу.

Зехра освобождава Нихан от ареста, защото Асу е оттеглила жалбата. Емир чака съпругата си пред участъка. Забранява на Нихан да се среща с Кемал. Тя отказва категорично. Мерджан тайно наблюдава поведението на Емир.

Тарък е отнесен. Кемал го пита нещо, но той не чува въпроса.

Емир вика отново медицинската сестра, която е работила в болницата по време на убийството на Озан. Инструктира я да каже пред разследващите, че тя е променила часа на смъртта. Зехир съобщава на Кемал, че жената се е върнала и двамата отиват при нея.

Мерджан отива на гости на семейство Сойдере. Провокира Зейнеп и Тарък, които са притеснени, че е дошла да ги арестува. После съобщава на всички, че е научила къде е новият гроб на Озан.

Комисарката организира капан на Тарък. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...