loading...

събота, 7 юли 2018 г.

Утре в "Бялата робиня": Виктория се представя за маркиза, Мигел отвлича Виктория (08-и юли)


Прочетете какво ще се случи в епизод 7 и 8 (08-и юли) на хитовия колумбийски сериал "Бялата робиня", излъчващ се всеки уикенд от 16:00 до 18:00 часа по Diema Family.


Хуан отказва да издаде съучастниците си и Николас го убива за назидание пред останалите роби. Адела научава за връзката на Николас с Еухения и се обръща към отец Октавио да му намери годеница в Испания. Едуард претърпява сърдечен удар и умира. Октавио се свързва с маркиз Бракамонтес, който се съгласява да даде дъщеря си за съпруга на Николас. 

Игуменката съобщава на Виктория, че ще бъде преместена в манастир в Алпите, за да стане монахиня. Виктория решава да се представи за маркиза Бракамонтес и да замине за Санта Марта вместо нея. С помощта на Ремедиос тя  подправя писмо от отец Октавио, с което уведомява маркиза, че Николас се отказва от женитбата. 

Мигел и Тринидад организират бунт срещу робовладелците, за да ги накарат да изпълняват закона за освобождаване на робите след навършване на 18-годишна възраст. Мигел планира да отвлече бъдещата съпруга на Николас и да поиска откуп от него. Ремедиос сипва приспивателно във вечерята на монахините и с Виктория бягат от манастира с чеиза, приготвен за маркиза Бракамонтес. Ревнивата Еухения съобщава на Николас, че ще продължи бизнеса с какао с нов партньор.

Роса признава чувствата си към Мигел и го целува. Томас предупреждава Мигел да не наранява чувствителната Роса. Виктория пристига в Санта Марта и се представя за маркиза Бракамонтес. Мигел и хората му я отвличат. Генерал Маркес открива Николас и Ремедиос, които са освободени от бандитите. 

Николас заявява, че е готов да изпълни исканията на бунтовниците да освободи робите си над 18 години, но Гранадос се възпротивява. Виктория решава, че Мигел и Рубен ще отнемат живота й и успява да избяга от плен.

Източник: Тв Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...