loading...

неделя, 8 юли 2018 г.

Утре в "Черната перла": Хазал поставя подслушващо устройство в кабинета на Вурал, Вурал предлага на Азиз да му разкрие местонахождението на Наз (09-и юли)


Прочетете какво ще се случи утре (09-и юли) в следващия епизод на турския сериал "Черната перла", който се излъчва от 22:00 до 23:00 часа по Diema Family!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черната перла", като отворите този линк - https://www.facebook.com/ChernataPerlaBG

Вурал нарежда на служителите си незабавно да намерят Халил. Информира партньорите си, че Дефне ще е новият им съдружник в холдинга. 

Джанан уведомява Мелек, че Хазал и Вурал делят едно легло.

Хазал поставя подслушващо устройство в кабинета на Вурал.

Мелек се страхува за живота на Хазал. Моли я да бъде предпазлива.

Ебру уведомява Кенан, че Хазал е изключила животоподдържаща апаратура на Ърмак. Кенан за пръв път се съмнява в искреността на Хазал. 

Вурал порицава Хазал, че го е предала на Азиз.

Хазал иска обяснение от Халил за причината, поради която се е съгласила да сътрудничи на Азиз. Успява да вземе от него копие от писмото на Наз. Заедно с Жале сравняват почерка и установяват, че в действителност е писано от Наз. 

Вурал предлага на Азиз да му разкрие местонахождението на Наз, ако в замяна се откаже да разкрие на Хазал, че е неин баща. 

Ърмак узнава, че не ѝ остава много живот. 

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...