loading...

понеделник, 9 юли 2018 г.

Утре в "Завинаги свързани": Арчана и Манав настояват полицията да поднови издирването на Варша и Сохам, след като Пурви ѝ разкрива, че е видяла Варша (10-и юли)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и юли) в следващия епизод на индийския сериал "Завинаги свързани", излъчващ се всеки делник от 17:00 до 18:00 часа по Diema Family!

Пурви разпитва Сулочана за Варша и Сохам. 

Варша опитва да разубеди Вишну да не участва в престъпното деяние. Вишну отказва да се вслуша в съвета ѝ, а Варша замисля да му попречи. 

Пурви вижда Варша сред посетителите в храма и я разпознава. Убедена е, че това е леля ѝ Варша. Докладва на Арачана. Арчана е стъписана. Подозира, че щом Варша е жива, значи и синът ѝ Сохам също е оцелял. 

Вишну открадва незабелязано колието на бог Ганеш. 

Манав и Арчана решават на всяка цена да открият Варша и Сохам. Настояват полицията да поднови делото за издирването на близките им. 

Огорчен от думите на Варша, Вишну отнася колието на бог Ганеш в полицейския участък и го предава на служителите на реда. Докладва на Варша, че е чул разговор между Арчана и Манав, в който те искат да подновят търсенето на Варша и Сохам. 

Балан желае Варша да му обясни чий син е Вишну. Тя скрива истината от него. 

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...