loading...

вторник, 10 юли 2018 г.

Утре в "Шест сестри": Адела е освободена (11-и юли)


Прочетете какво ще се случи в епизод 42 сезон 2 (11-и юли) на хитовия испански сериал "Шест сестри", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 часа по bTV.


Диана разкрива на Салвадор неотдавнашното си сътрудничество с дон Рикардо. Но пред неочаквания отговор на Салвадор, Диана взема драстично решение ... с цялата болка в сърцето си.

Мигел по злонамерен начин предупреждава Бенхамин за възможните двойни намерения на тази връзка между шеф, Бернардо и служител, Петра. 

Адела е пусната на свобода, а Елиса взема картината на майка си.

Адела, възстановена от тетанус, се чувства щастлива, че може да бъде вкъщи и си поставя за цел да разреши кавгите, които съществуват между сестрите Силва, задача, която няма да бъде лесна за нея.

От една страна, Бланка не преживява най-добрия си момент. Към съмненията относно чувствата си към Родолфо се присъединява отношението, приложено от доня Долорес, която виждайки как поканите за вечерята са били пренебрегнати, обвинява Бланка за социалното изгнание, на което е била подложена.

Диана има нова стратегия - да накара Салвадор и дон Рикардо да вярват, че са се изплашили и спират с разследването, докато всъщност търсят техен вътрешен съдружник.

От друга страна, Франсиска е много ядосанa на Габриел, че е заспал по време на репетиция в Кралския театър, поставяйки я в неудобно положение, а от това се възползва Дон Луис, за да настрои Франсиска срещу Габриел.

Карлитос не издържа на фронта и Марина и Кристобал го утешават.

Херман посещава Адела в дома й. Тя му казва, че е по-добре да си останат приятели, но той настоява, че се обичат и скоро ще бъдат заедно.

Салвадор се опитва да убеди Родолфо да сътрудничи с дон Рикардо, за да пере пари от опиума, докато Диана и Бернардо все още са решени да разберат какво се случва във фабриката. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...