loading...

четвъртък, 12 юли 2018 г.

Утре в "Сърцето на града": Аслъ признава на Ебру, че е влюбена в Бора, Гюлдже влиза в затвора, а Шахин е арестуван преди сватбата си с Несрин заради опита за похищение на Айдемир (13-и юли)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и юли) в следващия епизод на турския сериал "Сърцето на града", излъчващ се всеки делник от 18:00 до 19:00 часа по bTV.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сърцето на града", като отворите този линк - https://www.facebook.com/BuSehirArkandanGelecekBG/

Шахин отново настоява Али да приеме фамилното му име. Двамата решават да организират двойна сватба, когато се появяват полицаи, които отвеждат Шахин за опит за похищение на Айдемир. 

Гюлдже също е арестувана. 

10 дни по-късно...

Рауф посещава Шахин в затвора. Шахин се разгневява, когато разбира, че Али отказва да участва във финала на боксовия турнир. 

Текин поставя подслушвателно устройство в кабинета на Ийт. Така научава, че двамата с Белгин ще използват корабите му за пренасяне на антични предмети. 

Аслъ казва на Ебру, че е влюбена в Бора. 

Айдемир отива на свиждане на Гюлдже. Дъщеря му обаче отказва да оттегли жалбата си срещу Шахин.

Шахин позвънява на Али и иска да отвори в сейфа в залата. Али изпълнява заръката и прочита писмо от Елиф до Шахин, в което тя се съгласява да избягат заедно. Али решава да излезе на ринга и да се изправи срещу съперника си. 

Шахин се сдобива с телефон и звъни на Рауф, за да може да следи мача. 

Източник: ТВ Сага 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...