loading...

четвъртък, 12 юли 2018 г.

Утре във "Висше общество": Керем признава цялата истина пред Джансу (13-и юли)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и юли) в следващия епизод на турски сериал "Висше общество", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV и от 23:00 до 00:30 часа по bTV Lady.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Висше общество", като отворите този линк - https://www.facebook.com/VissheObshtestvoBG/

Мерт е изписан от болницата и се прибира в имението. Керем го умолява да му позволи да разкрие истинското си име пред Джансу. Мерт връчва на приятеля си сумата, която му е обещал, за да го замести в "Олива", и го освобождава от уговорката им. 

Керем скъсва чека, с който ще може да купи земята за строежа на бъдещия си дом, и решава да продължи плана си, но сега Мерт трябва да се научи да ръководи магазина. 

Метин обещава на Ъшъл да даде фамилията си на тяхната дъщеря Ела. 

Керем разкрива пред Джансу истинското си име. Джансу е разочарована от лъжата му и Керем не успява да я убеди, че смяната му с Мерт не променя нищо в отношенията им. 

Едже моли Мерт да крият отношенията си от колегите, за да не ѝ преписват връзки с ръководството на магазина. 

Джансу споделя с брат си своето разочарование и огорчение от постъпката на Керем, но той ѝ припомня, че и тя не е била откровена с любимия си. 

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...