loading...

четвъртък, 12 юли 2018 г.

Утре в "Черна любов": Нихан е арестувана, а Емир с помощта на Асу взима Дениз от Кемал (13-и юли)Прочетете какво ще се случи утре (13-и юли) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Нихан и Кемал обядват в своята къща заедно с Дениз и говорят за ежедневните неща, които се случват в истинските семейства. Полицията идва и арестува Нихан. Тя разбира, че Емир я е предал и казва на Кемал.

Емир организира капан заедно с Асу, за да вземе детето от Кемал.

Асу подава жалба срещу Нихан при комисар Мерджан. Полицайката изпраща сестрата на Емир в отдел "Икономически престъпления", но я предупреждава, че все още делото за убийството на Туфан не е затворено и че ще я следи.

Тарък предупреждава сестра си да не се обвързва повече с Емир. Зейнеп му отговаря, че много обича бащата на детето си.

Емир взима детето от Кемал.

Мерджан решава да помогне на Нихан и заедно със Зехра измислят стратегия да се справят с капана.

Асу държи сметка на брат си, че не е постъпил правилно. Емир не е съгласен и изпраща документите за развод на Нихан, за да ги подпише.

Мерджан урежда свиждане на Кемал с Нихан.

Лейля и Айхан разследват епидемия на децата от селото, посещаващи училището, издържано от холдинг "Козджоулу".

Мерджан показва писмото на Туфан на Кемал. Той отива да се срещне с Асу, а полицайката обещава, че ще разследва случая с "отвличането". 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...