loading...

петък, 13 юли 2018 г.

Утре в "Бялата робиня": Николас прибира Виктория в имението си (14-и юли)


Прочетете какво ще се случи в епизод 9 и 10 (14-и юли) на хитовия колумбийски сериал "Бялата робиня", излъчващ се всеки уикенд от 16:00 до 18:00 часа по Diema Family.


Моралес залавя Рубен. Гранадос е разгневен от решението на Николас да се подчини на похитителите и да освободи робите, навършили 18-годишна възраст. Алонсо и Еухения откриват Виктория в гората и я подслоняват в имението си. Николас пристига и разпитва Виктория за похитителите й. Тя твърди, че лицата им са били покрити с маски и не може да ги разпознае. 

Виктория присъства на публичните мъчения на Рубен, който е обвинен в отвличането й. Тя моли Николас да го освободи, но той отвръща, че не може да се намесва в решенията на властите. Николас отвежда Виктория в имението си и й представя помощника си Моралес. Тя си спомня лицето му от палежа на Паленке. Виктория се отправя към помещението за прислугата, за да се срещне с Томас, когото е разпознала на градския площад.

Моралес тръгва след нея, но Мигел я скрива и запушва устата й, за да не бъдат разкрити. Виктория залавя Роса, която без разрешение разглежда багажа й. Роса моли да не я издава пред господарите. Адела и Николас организират екскурзия до морето и Виктория настоява да вземе Роса със себе си. По време на излета Еухения съобщава, че новият й съдружник в бизнеса с какао е мистър Харди. 

Николас нарежда на Моралес да унищожи машините на Еухения. Тринидад и Мигел се боят, че Маркос, който е ранен при отвличането на Виктория, може да ги предаде. Николас подарява кобила на Виктория и представя Мигел като най-добрия дресьор на коне в областта. Виктория симулира припадък, за да скри неспособността си да язди.

Източник: Тв Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...