loading...

неделя, 15 юли 2018 г.

Утре в "Черна любов": Мерджан разкрива Асу (16-и юли)Прочетете какво ще се случи утре (16-и юли) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Фехиме отива при Емир и му казва му че Зейнеп ще се омъжи след два дни и ако попречи на сватбата, лично ще го застреля. Емир се обажда на Зейнеп, но тя му отказва среща.

Айхан и Лейля продължават своето разследване и установяват, че собственикът на транспортната фирма е собственик на терена. Съобщават на Галип за разследването на Лейля.

Мюжгян отива да живее при Асу.

Мерджан посещава Нихан в ареста. Носи ѝ храна и одеяло. Момичето разказва на полицайката за искрената си и чиста любов към Кемал.

Кемал разбира от работниците, че Асу е ходила в мината. 

Емир оттегля обвиненията срещу Нихан, като ги прехвърля на финансовия директор на фирмата. Освобождават Нихан от ареста.

Тя вече има разработен план как да отмъсти на Емир.

Емир настоява Зейнеп да не се омъжва за Хакан. Тя заплашва Козджоулу, че или ще се омъжи за комисаря или трябва да я убие заедно с нероденото бебе.

Зейнеп се подготвя за сватбата си с Хакан. 

Полицайката не може да намери телефона на Гюрджан, но открива, че Асу е управлявала двамата. Намира телефонния номер, от който го е правила.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!