loading...

понеделник, 16 юли 2018 г.

Утре в "Кьосем": Ибрахим се възкачва на трона, появява се Турхан, Кьосем убива Юсуф и Синан паша, след години Ибрахим вече има деца, но се занимава само с наложниците си (17-и юли)


Прочетете какво ще се случи утре (17-и юли) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Великолепният век: Кьосем", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Великолепният век: Кьосем", като отворите този линк - https://www.facebook.com/VelikolepniqtVekKosemBG/

Кьосем разбира, че принц Ибрахим е отказал да дойде и не вярва, че султанът е починал.

Синан не е успял да доведе кримския принц. Юсуф му казва, че султанът е починал и на трона вече е принц Ибрахим.

Носят тялото на Мурад в покоите на принца. Ибрахим проверява лично. Кеманкеш отново моли престолонаследника да отиде в личните покои на Кьосем.

Валиде казва на Ибрахим, че престолът е негов.

Кьосем отпраща любимата наложница на Ибрахим да роди извън двореца. Решила е ако момичето роди син, детето да не се записва в регистъра.

Синан е на гроба на Гюлбахар. Кеманкеш го хваща там. Прострелва го с три стрели, после откача от наметалото една верижка и го обесва. Синан пада мъртъв върху гроба на любимата си султанка.

Убиват лекаря на Мурат по заповед на Кьосем.

Хюсеин паша отива при персиеца и го убива по заповед на Валиде.

Подготвят Ибрахим за коронацията. Той все още е отчаян и се страхува. Атике го успокоява, обещавайки му, че винаги ще е до него.

Кьосем поставя пръстена на властта върху ръката на новия султан.

Погребват Мурад.

Новият султан Ибрахим излиза в двора на двореца. Народът му се покланя. Падишахът заявява, че ще бъде щедър, милостив и добър и ще управлява справедливо. Заклева се, че никога няма да прояви жестокост......

1644 година.

Султанът си има деца, родени от Турхан. Принц Мехмет и султанка Бейхан.

Кьосем и Хаджи ага са вече на възраст. Кеманкеш е Велик Везир и управлява империята. Турхан се ползва с благоволението на Валиде. Всички говорят, че султан Ибрахим ще доведе нова жена в харема. Турхан е притеснена.

Ибрахим все още изпитва болки в главата и ходи при лечител.

Хюмашах, новата любимка на султана, е запозната с проблемите в харема. Лечителят Джинджин ходжа я запознава с опасностите, които я очакват в престолния град...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!