loading...

събота, 7 юли 2018 г.

Утре в епизода в 18 часа на "Горчиво и сладко": Дениз кани Назлъ на вечеря, тя е впечатлена от него, а Алия признава пред всички, че... (08-и юли)

Прочетете какво ще се случи утре (08-и юли) в епизода от 18:00 до 19:00 часа на турския сериал "Горчиво и сладко", излъчващ се всяка събота и неделя от 18:00 до 20:00 часа по Diema Family.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Горчиво и сладко", като отворите този линк - https://www.facebook.com/GorchivoISladkoBG/

Енгин вижда, че Фатош е придружила Тарък на театър. 

Ферит се опитва да бъде насаме с Назлъ.

Фатош се безпокои, че след театъра Андреа и Енгин ще останат заедно. Доволна е, когато узнава, че Андреа живее на семейна начела с Метин. 

Дениз кани Назлъ на вечеря. Въпреки нежеланието си, тя приема. Назлъ е впечатлена от Дениз, когато научава, че той отделя от свободното си време да посещава деца в местни училища, за да ги мотивира да продължат да се занимават с музика. 

Демет е недоволна, когато разбира, че е бременна. 

Фатош признава на Алия, че е объркана и не знае точно какви са отношенията ѝ с Енгин. Алия я съветва да бъде по-наблюдателна. По време на свои концерт Алия споделя, че е влюбена в Дениз.

Източник: ТВ Сага  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...