loading...

петък, 13 юли 2018 г.

"Г-жа Фазилет и нейните дъщери" се завърта от 22-и август по Diema Family


Най-новият турски сериал "Госпожа Фазилет и нейните дъщери" започва в ефира на Diema Family след малко повече от месец.

Продукцията, която се излъчваше с огромен успех в Турция, стартира в България на 22-и август (сряда) и ще се ротира всеки делник от 22:00 до 23:00 часа с повторения на следващия ден от 18:00 до 19:00 часа по Diema Family. 

"Госпожа Фазилет и нейните дъщери" стартира в Турция през пролетта на 2017 г., като финалът бе показан през юни 2018-а година. Мелодрамата съдържа 50 оригинални епизода в два сезона, като Diema Family ще покаже интернационалната версия, наброяваща 174 серии. Сагата е от създателя на тоталния хит "Черна роза", показван и у нас, като се радва на огромен интерес по време на излъчването си в южната ни съседка.

Историята:
Госпожа Фазилет и нейните дъщери живеят скромен живот. Дългогодишната мечта на Фазилет е да стане богата. След смъртта на съпруга си тя живее в малка къща с двете си дъщери и провалените си мечти. Решена е на всичко, за да се издигне и да уреди богат живот за нея и дъщерите ѝ, като ги използва. Най-големият поддръжник на Фазилет към пътя на парите е по-малката ѝ дъщеря Едже. По-голямата ѝ дъщеря Хазан страда от липсата на бащина обич и се ядосва на характера и мечтите на майка си. Тя никога не е простила на Фазилет за смъртта на баща си и е най-голямото препятствие към осъществяването на мечтата ѝ да забогатее. 

Вярвайки, че Едже ще я измъкне от мизерията един ден, Фазилет я води постоянно от място на място, за да осъществи мечтата си. Трите се сблъскват с богатото и уважавано семейство Егмен. Фазилет се възхищава на живота на Егмен и на имението, в което живеят. Фазилет "нахлува" в живота на семейство Егмен и променя завинаги пътя на дъщерите си, но най-вече на този на Хазан, която се влюбва в по-малкия син на фамилията - Синан. И тук започва новият живот на Госпожа Фазилет и нейните дъщери.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...