loading...

четвъртък, 26 юли 2018 г.

Утре в "Черна любов": Емир заключва Нихан, която е насинена, Кемал съставя план за освобождаване на любимата му (27-и юли)Прочетете какво ще се случи утре (27-и юли) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Емир заключва Нихан в стаята ѝ. Лейля съобщава това на Кемал. Кемал подава жалба в полицията. Нихан е насинена от падането по стълбите.

Емир открива в чантата на жена си телефона, с който комуникира с любимия си. Мюжгян се опитва да успокои сина си и да го накара да пусне Нихан.

Кемал отива в дома на Емир. Двамата се сбиват. Кемал отива да освободи любимата си, но Емир стреля по него. Кемал се обръща и му казва, че няма смелост да го убие, а поръчва мръсните си работи на другите. Полицията идва и вижда, че Емир е допрял пистолет до челото на Кемал. Емир лъже полицаите, че съперникът му е нахлул в частна собственост. Арестуват Кемал.

Кемал измисля план как да изведат Нихан от къщата на Емир.

Емир очаква да му доведат Халил.

Банките си изискват всички кредити от холдинг "Козджоулу".

Зейенеп казва на Мюжгян, че носи детето на Емир. Предлага да помогне на бъдещата си свекърва да спаси сина си.

Емир свиква борда на директорите. Кемал се е погрижил да стане така. По-този начин ще изкара Нихан от къщата на Емир.

Планът на Кемал се проваля. Емир отвежда Нихан на друго място...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!