loading...

неделя, 29 юли 2018 г.

Утре в "Семейни тайни": Кемал е с две семейства, но крие истината от тях. Единият му син Мерт претърпява сериозен инцидент и се нуждае от бъбречна трансплантация (30-и юли)


Прочетете какво ще се случи утре (30-и юли) в първия епизод на турския сериал "Семейни тайни", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Семейни тайни", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SemeiniTainiBG/

Кемал и Сузан Ипекчи пристигат в дома на Нилгюн Каялар и в присъствието на децата ѝ Кадир и Хасрет и брат ѝ Фадъл я молят да им помогне да спасят живота на сина им Мерт. 

Два дни по-рано...

Истанбул
Семейство Ипекчи празнуват годишнина от сватбата си. На следващата сутрин Сузан укорява съпруга си за честите пътувания до Адана. 

Мерт показва на баща си годежния пръстен, който възнамерява да подари на дългогодишната си приятелка Едже. Кемал уверява Мерт, че няма да допусне някой да застане между него и любимата му. Маджиде, майката на Кемал, подслушва разговора им. 

Адана
Нилгюн заедно със своята дъщеря Хасрет и брат ѝ Фадъл присъстват на церемонията по дипломирането на Кадир. Кемал пристига на тържеството със закъснение, което става повод за спор между него и сина му Кадир. Кадир укорява Кемал, че пази в тайна съществуването на второто си семейство. Хасрет успокоява Кадир, изтъквайки, че с думите си наранява Нилгюн. Ибо, приятел на Кадир, го поздравява за завършването на университета. Кемал подарява на сина си скъп автомобил, който Кадир приема след молба на Нилгюн. Кадир отказва да постъпи на работа във фабриката на баща си и го информира, че ще замине за Истанбул. 

Истанбул
Сузан разпитва Маджиде за фабриката в Адана. Тя предлага на свекърва си да поеме управлението на предприятието, за да не се налага на Кемал да пътува толкова често извън града. Сузан споделя със своя приятелка, че все още обича Кемал, като в първия ден на запознанството им. 

Кадир шофира с превишена скорост. След това подпалва подарения от баща му автомобил. Ибо заснема клип на фона на горящата кола, в който Кадир укорява Кемал, че никога не е бил горд с него. 

Мерт отвежда Едже в местността Балъ Каялари и заедно с нея предприема изкачването на висок връх. По пътя Мерт претърпява инцидент и пада от голяма височина. Откаран е по спешност в болница. 

Кемал научава за случилото се със сина му, докато се намира в къщата на Нилгюн. В самолета за Истанбул, Кемал вижда клипа от Кадир. 

Сузан, Чичек, Маджиде и Кемал пристигат в болницата, в която Мерт е опериран. За да спаси живота му, доктор Ариф отстранява единия му бъбрек. 

Кадир се прибира у дома и вижда репортаж за Мерт, който е претърпял инцидент. Фадъл укорява Кадир, че е запалил автомобила си от Кемал.

Ариф информира семейство Ипекчи, че Мерт се нуждае от бъбречна трансплантация, за да оцелее. 

Фадъл намеква на Кадир, че скоро може да се окаже единствения син на Кемал. 

Ариф съобщава на Кемал и Сузан, че никой от близките на сина им не е подходящ за донор. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!