loading...

неделя, 29 юли 2018 г.

Утре във "Висше общество": Керем и Едже разбират цялата истина за Джансу, Ъшъл оставя Еля пред имението и заминава, Бедия научава за Едже и Мерт, Керем прекъсва дружбата си с Мерт (30-и юли)


Прочетете какво ще се случи утре (30-и юли) в следващия епизод на турски сериал "Висше общество", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV и от 23:00 до 00:30 часа по bTV Lady.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Висше общество", като отворите този линк - https://www.facebook.com/VissheObshtestvoBG/

Мерт се отправя към дома на семейство Коран, за да убеди Джансу да дойде на тържеството в "Олива". Суде го проследява и си дава сметка, че Джансу е сестра на Бегюм. 

Ъшъл посещава Метин в кабинета му и се опитва да се помири с него, но той заявява, че обича съпругата си и ще живее с нея. 

Джансу отказва да последва Мерт в "Олива". 

Левент поставя Сюрея пред избор - дали да остане със съпруга си, или да бъде с него. Сюрея заявява, че се отказва и от двамата. 

Огур показва на Бедия снимка на Мерт и Едже, които се целуват в магазина. Бедия е потресена, че Едже я е измамила. 

Джансу връща на Айшен колието, което ѝ е подарила. Айшен казва на Джансу да не се отказва от любовта си към сина ѝ.

Джансу отива в "Олива". Там се натъква на видеото, в което Суде показва на Керем, Едже и всички в магазина коя в действителност е Джансу. 

Бедия открива чантата с парите от Мерт и горчиво упреква Керем, че я е измамил срещу заплащане. Керем хвърля парите и напуска магазина. Бедия нарежда на внука си да се качи в кабинета ѝ. Той отказва и си тръгва с Едже. 

Суде изпраща на медиите снимките на Джансу като продавачка в магазин "Олива". 

Сюрея обвинява Джансу, че е съсипала репутацията на фамилията Коран. Метин забранява на Джансу да напуска имението. 

Ъшъл оставя дъщеря си Еля пред вратата на имението с бележка, че напуска Истанбул. Метин прибира Еля в дома си. Сюрея е против, но се съгласява. 

Керем разказва на родителите си за всичко. 

Бегюм премълчава пред Джансу, че тя е изпратила Суде в "Олива". 

Мерт моли Керем за извинение от името на Бедия. Керем не може да преглътне обвиненията и обидите и прекъсва дружбата си с Мерт.

Източник: ТВ Сага 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!