loading...

неделя, 29 юли 2018 г.

Утре в "Намери ме": Арзу разбира за отношенията на Селим и Зейнеп и започва да крои планове. Появява се непозната в имението, представяща се за приятелка на Айше (30-и юли)


Прочетете какво ще се случи утре (30-и юли) в следващия епизод на турския сериал "Намери ме", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по NOVA!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Намери ме", като отворите този линк - https://www.facebook.com/NameriMeElif/

Селим наема Бурджу за детегледачка на племенниците си и я отвежда в имението. 

Селим споделя със Зейнеп, че Арзу представлява опасност за момичетата. 

Арзу решава да се срещне с Вейсел, за да научи какво е обсъждал с Кенан. На отиване към автомивката тя вижда Еркут и го проследява до работното място на Зейнеп. 

Еркут забелязва Селим и Зейнеп заедно. Еркут и Селим се сбиват. Колега на Зейнеп прогонва Еркут. Арзу тайно ги наблюдава и с изненада разпознава Селим в компанията на Зейнеп. 

В имението се отбива непозната, която се представя за стара приятелка на Айше. 

Арзу научава, че Зейнеп е дъщеря на Вейсел. 

Непознатата разказва на Кенан историята от деня на катастрофата. Кенан заключава, че Айше е загинала при инцидент, а не е била убита. Арзу плаща на непознатата крупна сума след края на разговора ѝ с Кенан. 

За пореден път Мелих посещава дома на свидетелката, дала фалшиви показания в съда. След това забелязва двама непознати да пребиват младеж. Мелих помага на момчето, без да знае, че е син на свидетелката. 

Арзу не одобрява Бурджу и опитва да я уволни. Селим обаче не го позволява. 

Еркут и Зейнеп се срещат и тя настоява той да спре да я търси. След отказа ѝ да се сближат, Еркут приема предложението на Арзу да се съюзят. 

Арзу кани Пелин в имението, за да разбере какви са отношенията на Селим със семейството на Вейсел. Заблуждава я, че одобрява връзката ѝ със Селим. Пелин ѝ споделя за Зейнеп. 

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!