loading...

понеделник, 30 юли 2018 г.

Утре в "Прости ми": Севги разкопава гроба на Топрак, Кадер открива вещ на Джейлян на мястото на инцидента с Нериман, Яман подозира, че Джунейт е отвлякъл Гюнеш (31-и юли)

Прочетете какво ще се случи утре (31-и юли) в следващия епизод на турския сериал "Прости ми", излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по NOVA!

Бану наема престъпник, който отвлича Гюнеш от детската площадка, докато детето е с Фериде.

Севги решава да разкопае гроба на Топрак, за да докаже, че синът й е жив. Назире й помага въпреки нежеланието си.

Зюхре и Фирдевс посещават Филиз и вместо да ги изгони, както ѝ е наредил Осман, тя ги кани вътре. Тя желае да заблуди Зюхре, че Осман й изневерява. Мурат нахлува в жилището, докато трите жени разговарят. Филиз го забелязва и се преструва, че е била ударена от Фирдевс. Филиз припада, а Мурат я откарва в болница.

Яман подозира, че Джунейт е отговорен за изчезването на Гюнеш, докато очаква новини от похитителите. Престъпникът, нает от Бану, се свързва с Яман и му нарежда да отнесе крупна сума на определено място.

Кадер решава да провери думите на Ийт и се отбива в парка, където Нериман е претърпяла инцидента. Там открива лична вещ на Джейлян и я показва на Махир и Нериман. Джейлян отрича да е отговорна за случилото се.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!