loading...

вторник, 3 юли 2018 г.

Джанер Джиндорук за любовта, семейството, ролите и ОЩЕ НЕЩО...


Джанер Джиндорук е турски актьор, роден на 14-и април 1980-а година в Адана.

Джанер има двама братя, а баща му е писател. Цялото семейство се занимава с театър, а Джанер често пъти е зад сцената, наблюдавайки играта на близките си. Първата си роля в театъра изиграва през 1998-а година, а в киното - 8 години по-късно. Не е изненадващо, че през ученическите и студентските си години актьорът от "Великолепният век: Кьосем" участва в множество театрални постановки. След като завършва своето висше образование, Джанер започва кариерата си в професионална трупа в театъра в своя роден град Адана, където изиграва 14 роли. В театъра от обикновен актьор се превръща в режисьор. 

През 2006-а година той напуска Адана и се мести в Истанбул с четирима приятели от училището. Тогава започва и неговата актьорска кариера. През 2012-а година си партнира с Берен Саат и Моника Белучи в турския филм "Сезонът на носорозите". 

През следващите години получава множество роли в сериали и филми, едни от които "Листопад" и "Чифликът на господарката". В сериала "Великолепният век: Кьосем" той изиграва ролята на силен воин, който е отдаден на това да служи на султана. 

През 2017-а заедно с Йозге Йозпиринджи оглавява един от хитовите сериали на сезон 2017-2018 "Жена", който бе подновен за втори сезон с оглед на високите рейтинги. 

По време на "Великолепният век: Кьосем" Джанер има връзка с колежката си Фарах Зейнеп Абдулла (Фария), а в момента с друга популярна актриса - Селин Шекерджи ("Ангели пазители").

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...