loading...

петък, 6 юли 2018 г.

Вие пожелахте: Айлин Абад


Лицето и талантът й са познати в рекламата, киното, театъра и телевизията. Може да е добра и лоша.


Детството й изиграва голяма роля за това тя да заобича актьорската игра. Момичето, което винаги е участвало в училищни дейности и е драматизирало всякакви измислени истории пред братовчедките си, е имало интерес да учи Архитектура или Право, но в крайна сметка избира актьорството. Месеци преди завършването си, тя и група колеги са отишли в радио Каракас, за да си пробват възможностите. Вече там и виждайки, че бъдещите й колеги не пристигат, бъдещата тогава протагонистка на "Богато момиче" осъзнава, че статистите имали достъп до форумите. Така решила да направи и тя, но не знаела, че младежката й стратегия ще я отведе по-далече и ще я превърне в международна звезда. "Имах дълга коса, като селянките, бях с нечистени вежди. Хайме Араке ме видя и ме попита какво правя там. Казах му какво направих. Заведе ме в офиса на господин Карлос Маркес и там ми дадоха един монолог. Идеята беше да направя кастинг, за да получа стипендия. Така започна моята история".

Първите й появи са в "Любов в края на века" и "По тези улици", но ролята й на Нена в "Срещу съдбата" я изстрелва на върха. Така идва и първата й главна роля в "Богато момиче". Вече има зад гърба си към 20 теленовели, 10 филма, единични поредици и реклами.

Вечно младежкият й облик й осигурява дълъг престой в телевизията. Нежна героиня, лоша без скрупули, майка на пораснали деца... нищо не може да се опре на таланта на тази венецуелка. Тя умее да използва социалните мрежи, за да остави послание у хората. "Хората виждат теленовелите и казват: "Искам да изглеждам така". Мрежите са средство да кажем на хората да се научат да се обичат, да вярват в себе си, да сеят вътрешна красота".

Айлин Абад е майка на Кристофер, на 7г., плод на любовта й с актьора Карлос Гийермо Айдон. Двамата се разделят след няколкогодишна връзка. Сега участва в мюзикъла "Коко" и й предстои турне из Венецуела.

- Как си спомняш детството?
Помня го с много обич, заобиколена от любовта на родителите и брат ми и сестра ми, от мириса на новите вещи, когато започваше учебната година; ваканциите на плажа, трепетът да опозная нови места във Венецуела. Помня, че на всеки 24 декември се борих със съня, за да дочакам будна детето Исус и да го видя, но винаги заспивах. Когато братовчедка ми каза кое е детето Исус, сякаш светът ми се сгромоли и дори й се разсърдих. Помня барбекютата вкъщи всяка неделя, караниците с брат ми и ревността при раждането на сестра ми, защото усещах, че ми е отнела мястото. Спомените ми биха напълни страници, имам щастливи спомени, пълни с любов и мечти.

- На какво си играеше?
Играх си с моето барби, с брат ми на полицаи. Правих театър, играх и братовчедките ми бяха моята публика и ме аплодираха.

- Определено да бъдеш майка, актриса, водеща те прави мултифункционална, както и носи огромна отговорност. В твоя случай, как съчетаваш професията и ролята на майката?
В моя случай, за да мога да работя и да изпълня моята най-важна роля като майка, единствената формула е много помощ и организация. Имам огромната благословия да разчитам на родителите си и това ми дава спокойствие, когато трябва да работя, защото знам, че синът ми е в най-добрите ръце. Най-важното е да се организирам, защото обичам да сядам със сина си и да му помагам с домашните.

- Какви предизвикателства представлява за теб да си майка?
Безспорно факторът време, едно от най-големите предизвикателства е да си върша работата и да отделям необходимото време за детето ми в своите дейности и задачи. Обичам да участвам в абсолютно всичко - да правим домашни, да седна с него на масата за вечеря, да го къпя, да съм с него в дейностите му, да наблюдавам какво гледа, да играя с него и да го слагам в леглото да спи и т.н. Въпреки че е малко трудно да се справям с всичко, аз винаги търся начин да го направя. Времето минава много бързо и те порастват. Много е важно времето, посветено на сина ми, за да се изградят ценностите и принципите, на които родителите ми ме научиха, както и да осигуря добра основа, така че да може да се развие във всяка област, която той ще избере като голям и коректен човек. Да е щастлив и продуктивен за нашето общество и да знае да разграничава доброто и лошото. И още повече в тези времена, когато имаме толкова такъв достъп до информация и технологията напредва много бързо.

- Какви ценности трябва да се внушат на децата, предвид това общество, което изисква от тях всеки ден зрялост и самочувствие?
Същите принципи и ценности, на които ме научиха моите родители: Стойността на семейството, любов, справедливост, почтеност, честност, уважение, толерантност, отговорност, солидарност, вяра, вярност, свобода, смирение, доброта, щастие, чест , лоялност, заслуги, позитивност, подготовка, мир, сигурност, спокойствие, благодарност, интелигентност, увереност, успех, възможност, внимание, подкрепа, търсене на истината, визия, единство, духовност и т.н.

- Каква майка си? Как се определяш в най-красивата роля, която животът ти е дал?
Същият въпрос зададох на сина ми и ми каза с детските си думи и хрумвания, които никога не престават да ме изненадват и да ми показват колко умен е той. Каза ми: "Мамо, ти си най-добрата майка в света, искам Бог винаги да те защитава, защото ти си моята любов, моят ангел и аз те обичам с цялото си сърце". Чувайки тези красиви думи от сина ми, се замислих, че ако аз не съм най-добрата майка в света (защото това място го оставям на майка ми) поне съм доста близо да бъде най-добрата майка. Опитвам се да направя най-доброто, което зависи от мен, наслаждавам се и дори се уча всеки един момент от моя син. С ръка на сърце се определям като напълно благословена и безкрайно щастлива жена с моята най-добра роля: тази на майка. Преди всичко се въртеше около професията ми, но откакто се появи той, всичко се върти около него и около неговото щастие. За сина си съм готова да се откажа от всичко, за да го видя щастлив.

- Каква професия искаш за детето ти?
Най-големият ми стремеж е синът ми да се развие и да може да практикува професията, която го прави щастлив.

Тя призна, че след раздялата с Карлос Айдон е трябвало да прибегне до психолог, защото идва от традиционно семейство, което вярва, че бракът е за цял живот. "Щастието е светът, който искам да предам на сина ми, обърнах се към психолог, защото детето ми заслужава щастлива майка. Щастието ти не може да зависи от никого, аз бях обречена да бъде майка на това дете и моята роля в живота е това дете да бъде щастливо.

- След етапа с развода вярваше ли, че никога няма да се влюбиш пак?
Поддържам традиционна семейна връзка и от всеки един етап се учиш. Има доста трудни моменти и изпитания, които трябва да преодолееш, но животът е прекрасен. Най-хубавото от това изживяване е прекрасният син, който ми остави. Още вярвам в брака, родителите ми са пример за това. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...