loading...

петък, 13 юли 2018 г.

Давид Чокаро се присъединява към петия сезон на "Госпожа Асеро"


Завръщането на "Госпожа Асеро: Вълчицата" е все по-близо. Телемундо започна да промотира най-новия сезон на една от успешните си продукции.

Новите епизоди на супер сериала, оглавяван първоначално от Бланка Сото, а след това от Каролина Миранда, ще заложи на важни новости, сред които присъединяването на познати и обичани лица към състава. 

Първият е Давид Чокаро, който оглави миналата година "Донята". "Изненада! Ще бъда част от новия сезон на "Госпожа Асеро". Не може да я пропуснете, скоро по Телемундо", съобщи развълнуван актьорът. Все още не е ясно каква ще е ролята му, но се очаква да бъде половинката на главната героиня.


Другият е Ламбда Гарсия, който скоро се снима в "Кръвта на моята земя". Мексиканецът също бе развълнуван. "Сега мога да ви кажа. Присъединявам се към новия сезон на "Госпожа Асеро". Не я пропускайте, защото ще бъде силна".


Петият сезон ще бележи дебюта на младите актьори Исидора Вивес (Моето сърце е твое) и Емилиано Сурита, брат на Себастиан Сурита.


В новата част Висента Асеро (Каролина Миранда) ще трябва да се изправи пред лошите намерения на Тека Мартинес, герой който направи живота невъзможен на Бланка Сото в първите два сезона и който изненадващо се появи във финала на четвъртия. Този път обаче героят няма да се играе от Хосе Луис Ресендес, който го изпълняваше брилянтно, "защото не се е стигнало до справедливо икономическо споразумение за актьора", въпреки че вече беше обявено участието му в сериала. Новината съобщи лично Ресендес чрез прессъобщение.


Петият сезон на "Госпожа Асеро" ще замени скоро шестия сезон на "Господарят на небесата".

"Ако трябва да плащам за грешка, то е, защото повярвах, в когото не трябваше"... Гузен негонен бяга...

Новата екранна двойка най-вероятно...
 Ð¡Ð½Ð¸Ð¼ÐºÐ° на NotiChismesTV.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...