loading...

вторник, 24 юли 2018 г.

Уловиха Ирина Баева и Габриел Сото заедно в Русия


Насред еуфорията хванаха Ирина Баева с Габриел Сото да празнуват големия финал на Световното! Но как стана тази изненадваща среща?


Оказва се, че актрисата с руски произход беше около два месеца в Москва, след като се присъедини към екипа коментатори за Tелевиса Спорт за Световното в Русия 2018г., а Габриел Сото, от своя страна, реши да опакова куфарите и да пътува до тази страна. Той дойде месец след нея, първите дни на юли. Той беше много дискретен, за да не бъде разпознат, докато някои любопитни хора не го идентифицираха и докладваха на TVyNovelas Мексико, че са видели заедно Ирина и Габриел на няколко пъти, той дори се е запознал със семейството на Ирина. Тези любопитни лица увериха, че двамата са останали в хотел "Radisson Blu Belorusskaya". Единственото сигурно нещо обаче е, че двойката е изградила красиво приятелство извън работните проекти, които са споделяли.

На връщане в Мексико актрисата е била заобиколена на летището от журналистите и са я попитали за снимката, на която е с Габриел Сото. Ето какво отговори: "Е, не съм виждала нищо от това, когато я видя, ще говорим. Сама съм и много добре придружена, погледни!", каза тя, прегръщайки един от феновете си, които бяха там.

Въпросната снимка в Русия

Вече видяла за коя снимка говорят, тя коментира така: "Снимката всъщност беше направена на празненство, което беше организирано от Tелевиса Спорт за края на събитието за Световната купа. Когато свършихме последното предаване, имаше празненство за целия екип. Всъщност има повече хора на снимката, просто не се виждат, очевидно се виждаме само ние", обясни Ирина.

"Никога не сме крили, че Габриел и аз сме приятели и ние се разбираме много добре. Така че по някое време в Русия сме се срещали, но дотам", изясни актрисата, която е една от 10-те участници в шестия сезон на "Виж кой танцува" (Mira Quien Baila), който започва тази неделя, 29 юли.

През декември 2017 г. TVyNovelas показа тези снимки, на които актьорът е видян да влиза и напуска сградата, където живее Ирина Баева. В същата публикация те подчертаваха, че актьорът споделя идеологията на Фън Шуй и по тази причина носи най-свещената мантра на индуизма: OM, символ, който го има на колите на Джералдин и Ирина.


Ирина Баева бе определена за третата в раздора, която е повлияла на развода на актьора с майката на двете му дъщери. Въпреки че са били свързани няколко пъти, актьорите казват, че между тях има само едно красиво приятелство.

И ти, какво мислиш? Има или няма романтична връзка между Ирина и Габриел?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!