loading...

сряда, 4 юли 2018 г.

Утре в "Сърцето на града" по bTV: Али и Шахин бягат от полицията, Аслъ и Бора започват да се сближават (05-и юли)


Прочетете какво ще се случи утре (05-и юли) в следващия епизод на турския сериал "Сърцето на града", излъчващ се всеки делник от 18:00 до 19:00 часа по bTV.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сърцето на града", като отворите този линк - https://www.facebook.com/BuSehirArkandanGelecekBG/

Али търси навсякъде Шахин, но без успех. Несрин му признава, че двамата са се разделили, но не му казва къде е. 

Али вижда отново Бора и Аслъ, които са се срещнали в парка. Али казва на Бора да се маха, иначе ще го пребие. Той дръпва Аслъ и я прибира. Преди това Бора казва на Али къде е Шахин. 

Али заплашва Гюлдже, че ще им стъжни живота, ако се случи нещо с баща му. 

Шахин се готви да излезе на ринга. Али пристига в залата и двамата бягат, тъй като е подаден сигнал в полицията, за да арестуват тези, участвали в незаконния боксов мач. Гюлдже им помага да се измъкнат. 

Гюлдже закарва Али и Шахин до дома им. Несрин, Дерин и Рауф ги посрещат. Али гони Гюлдже, а тя се заканва, че ще му отмъсти. 

Аслъ и Бора започват да си пишат и да се сближават. 

Несрин се грижи за Шахин, който е посинен. 

Аслъ казва на Ебру, че ще се срещне с Дерин, но всъщност планира да се види с Бора. Ебру звъни на Дерин и разбира, че дъщеря ѝ я лъже. 

Текин поставя в кабинета на Ийт подслушващо устройство. Белгин идва, за да говорят за важна сделка и Текин чува разговора им. 

Аслъ се среща с Бора, а Ебру я проследява и ги вижда. Казва на Бора да стои далеч от Аслъ и я отвежда. 

Шахин отива да се разправя отново с Айдемир. Несрин обаче му се обажда и разбира, че е замислил нещо. Звъни на Али и го предупреждава. Али не намира баща си в стаята и тръгва да го търси. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...