loading...

вторник, 10 юли 2018 г.

Утре в "Сърцето на града": Вейсел бяга от похитителите си и се губи в гората, Несрин се нахвърля върху Гюлдже (11-и юли)


Прочетете какво ще се случи утре (11-и юли) в следващия епизод на турския сериал "Сърцето на града", излъчващ се всеки делник от 18:00 до 19:00 часа по bTV.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сърцето на града", като отворите този линк - https://www.facebook.com/BuSehirArkandanGelecekBG/

Шахин използва суматохата, за да се измъкне незабелязано от дома си. Взима пистолет от спортната зала, причаква Айдемир пред дома му и го отвлича.

Белгин дочува разговор между Текин и неговите наемници и научава, че съпругът ѝ е отговорен за смъртта на Сюрея. Предполага, че Текин отново ще наеме Неджми да ѝ навреди и си определя среща с Луиджи. Той склонява Луиджи да отговаря за личната ѝ охрана. 

Недмжи признава на Белгин, че Текин се е отказал от намерението да посегне на живота ѝ. 

Дженгиз проследява Шахин и Айдемир, които се отправят към гората Белград. 

Айдемир позвънява на Гюлдже и ѝ нарежда да освободи Вейсел.

Вейсел успява да избяга от похитителя си, който е напът да го отведе при Шахин. 

Гюлдже заблуждава Али, че все още държи Вейсел, и настоява той да изгуби мача. Намеква, че е похитила Вейсел заради чувствата си към него. 

Гюлдже признава на Шахин, че Вейсел вече не е при нея. 

Несрин нахлува в залата, в която ще се състои боксовото състезание на Али, и заплашва Гюлдже да отнеме живота ѝ заради случилото се с Вейсел. 

Източник: ТВ Сага 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...