loading...

сряда, 1 август 2018 г.

Утре в "Черна любов": Кемал и Нихан подготвят сватбата си, Емир помага на Асу в приготовленията за бягството от лудницата (02-и август)Прочетете какво ще се случи утре (02-и август) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

След развода Емир казва на Кемал, че вече започва нов живот и нова ера.

Кемал казва на своята любима, че от сега нататък бъдещето е тяхно. Той ще я пази от заплахите на Емир.

Нихан получава писмо. Прочита го и решава, че трябва да излезе.

Един от санитарите предава ключовете на Асу, за да може да избяга.

Емир отива при Зейнеп. Двамата отиват на редовната женска консултация. Емир казва на Зейнеп, че се е развел с Нихан.

Нихан е притеснена, че не може да се свърже с Кемал. Получава съобщение, че трябва да отиде на един адрес.

След прегледа Емир и Зейнеп отиват на обяд. Той й съобщава, че няма да убива Кемал засега, тъй като трябва да си възвърне силата и да спаси холдинга.

Нихан пристига на адреса, но пак не може да се свърже с Кемал. Един минувач ѝ дава бележка. Тя потегля с колата си към ново местоположение, където пристига вечерта. Отново не може да се свърже с Кемал. Слиза от колата в една гора. Започва да вика Емир, мислейки си, че това е клопка от бившия ѝ съпруг. На една маса вижда превключвател. Включва го и гората се облива цялата в светлина. Накрая я чака Кемал. Тя се затичва и го прегръща щастлива от изненадата.

Емир подготвя бягството на Асу от клиниката. Изпраща ѝ бележка.

Кемал отвежда любимата си на една височина, за да гледат звездите. После се появява луната и долу се вижда един огромен надпис "Ще станем ли безкрайност?" Пита любимата си дали ще се омъжи за него. Нихан отговаря положително и получава годежен пръстен. Двамата се целуват щастливи. Кемал й казва, че още на следващата вечер ще дойде да иска ръката ѝ.

Фехиме се моли за щастието на бъдещите младоженци.

Влюбените подготвят сватбените документи.

Емир е подготвил своя сватбен подарък.

Емир отива да види Дениз, но хората на Айхан го спират. Нихан се прибира. Не позволява на Емир да види детето. Той ги заплашва, че сватовете няма да пристигнат здрави за годежа. Лейля успокоява своята племенница...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!