loading...

четвъртък, 2 август 2018 г.

Утре във "Висше общество": Джансу и Керем се заключват в един от кабинетите, Джансу предлага на Едже да ръководят новия ресторант, Сюрея отказва да върне Еля на Ъшъл, Керем връща Суде в "Олива" (03-и август)


Прочетете какво ще се случи утре (03-и август) в следващия епизод на турски сериал "Висше общество", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV и от 23:00 до 00:30 часа по bTV Lady.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Висше общество", като отворите този линк - https://www.facebook.com/VissheObshtestvoBG/

Планът на Джансу успява и Сюрея е принудена да се грижи за Еля. Сюрея се привързва към момиченцето и Метин се съгласява да прегледа бизнес плана на Джансу за ресторанта. 

Едже убеждава Мерт, че трябва да напусне "Олива", за да не злословят колегите му. 

Суде пристига в офиса на Керем, за да го поздрави за новата работа. Джансу заварва Суде в кабинета на Керем и настоява той да я прогони от сградата. 

Ъшъл се завръща в Истанбул и поставя Метин пред избор - ако иска да вземе Еля, трябва да изпълни всичките ѝ финансови изисквания. 

Мерт и Джансу са готови с проекта си, който искат да представят пред Метин, но вместо него се появява Керем. Той предлага на Мерт голяма инвестиция от холдинга "Коран" в общото предприятие срещу половината от акциите в "Олива". Мерт обвинява Керем, че е подготвил всичко, за да му отнеме "Олива". Джансу пита Керем дали това е истина, но той отрича. Джансу заявява, че вярва на Керем. Мерт приема офертата. Джансу го уверява, че Керем няма да ги измами. 

Едже се сбогува с колегите си в магазина. 

Метин пристига да вземе Еля, но Сюрея отказва да даде на Ъшъл детето. Метин пропъжда Ъшъл от имението. 

Джансу завежда Едже в "Олива" и за нейна изненада ѝ предлага да ръководят ресторанта, който ще открият там. Мерт също се присъединява към тях, а Керем пристига със Суде и им съобщава, че и тя ще работи в ресторанта. Джансу и Мерт се опитват да прогонят Суде, но Керем припомня на Мерт, че вече няма право да отменя решенията му. 

Уур уведомява Бедия, че Мерт възнамерява да предаде 50% от акциите на "Олива" на холдинг "Коран". 

Суде заплашва Бегюм, че ако не ѝ помогне да работи над бъдещия си проект с Керем, ще издаде, че тя е пратила в "Олива". 

Джансу се възпротивява на баща за решението да назначи Суде, която я е опозорила в Интернет. 

Източник: ТВ Сага 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!