loading...

четвъртък, 2 август 2018 г.

Утре в "Намери ме": Мелих предприема опасен ход, за да докаже невинността на Мелек, Шейда се внедрява в имението на Емироолу като детегледачка (03-и август)


Прочетете какво ще се случи утре (03-и август) в следващия епизод на турския сериал "Намери ме", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по NOVA!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Намери ме", като отворите този линк - https://www.facebook.com/NameriMeElif/

Мелих предприема опасен ход, за да докаже невинността на Мелек, и научава, че от мъж на име Махмут зависи разпространението на наркотиците. 

Арзу узнава, че делото на Мелек е на следващия ден. Посещава свидетелката, но жената се опитва да я прогони. Арзу ѝ предлага голяма сума, за да повтори показанията си. 

Зейнеп посещава Мелек в затвора и ѝ разказва, че е разкрила на Мелих за Елиф. Информира я, че Мелих и Кенан се познават. 

Шейда дочува как Еркут обсъжда убийство и ремонт на автомобил в телефонен разговор. Еркут я заблуждава, че въпросът не се отнася пряко за него. Шейда заплашва, че повече няма да я види. 

Шейда настоява с Мурат да се преместят в друг град, той се съгласява. 

Мелих тайно наблюдава среща на дилърите, разпространяващи дрога до дома на Мелек. Забелязва в близост паркирания автомобил на Арзу. 

Селим решава да намери нова детегледачка и оставя обява в университета. Еркут настоява Шейда да кандидатства за длъжността. Тя не успява да предупреди Мурат, който я очаква на автогарата, за да заминат. Шейда се представя под името Синем и Алие я наема за гувернантка.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!