loading...

неделя, 5 август 2018 г.

Утре в "Семейни тайни": Мерт заминава за Адана и се среща с Кадир, унищожават ателието на Нилгюн (06-и август)


Прочетете какво ще се случи утре (06-и август) в поредния епизод на турския сериал "Семейни тайни", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Семейни тайни", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SemeiniTainiBG/

Маджиде казва на Мерт, че Кадир е поставил ултиматум на Кемал.

Сузан обвинява Едже за злополуката на Мерт. 

Мерт се ядосва на баба си. Кемал заплашва майка си, че ако продължава да се държи така, ще го изгуби.

Мерт си го изкарва на Едже. После прегръща майка си и я пита как е понесла всичко това. Мерт се ядосва и тръгва с колата си. Едже иска да го придружи. Сузан и Маджиде не са съгласни, но Кемал я пуска. Чичек също иска да избяга, но брат ѝ потегля.

Мерт се настанява във вилата на семейството. Спомня си, че за последно е бил там с баща си. Едже се опитва да го успокои. Мерт гледа видеата качени в Интернет, за да разбере повече за другото семейство. Мерт отново пита Едже защо е скрила всичко от него. Тя му отговаря, че е станало чудо и е оживял. Мерт се ядосва още повече.

Комшийките отиват на гости на Нилгюн. Питат Кадир как е. Той се чуди как да се отърве от клюкарките. Темата на разговора се премества около другото семействои Кемал. Комшийката се опитва да изнудва Нилгюн за пари. Кадир се вбесява и гони клюкарките от дома си. На изхода предупреждава Ясмин да не говори и да не притеснява майка му, защото лично ще се разправя с нея.

Сузан моли мъжа си да останат семейство, готова е да му прости. Кемал ѝ казва, че няма да й прости. Заявява, че иска развод. Сузан заявява, че разводът ще му струва много скъпо, защото ще вземе попечителството над Чичек и тогава няма да може да вижда момичето. Кемал отговаря, че няма сила, която да му попречи да бъде далеч от децата си.

Едже се извинява на Мерт, той също ѝ иска прошка. Мерт решава да отиде в Адана и да говори с Кадир. Едже не е съгласна. Настоява да придружи любимия си.

Кадир и Нилгюн виждат заплашителен надпис на вратата. Кадир се вбесява и започва да вика към хората. Заплашва ги, че всички ще си платят.

Мерт иска да се срещне с Кадир. 

Хасрет изгаря всички снимки с Керим. Брат ѝ моли Ибо да отиде при нея.

Ателието на Нилгюн е опустошено. Работничките стоят отвън. Нилгюн е отчаяна, че целият ѝ труд е унищожен. Мисли си, че Маджиде стои зад всичко. Фадъл иска да се обади на Кемал, за да спре близките си. 

Кемал свиква съвещание на управителния съвет на фирмата.

Нилгюн е решена да оправи всичко сама и да започне на чисто.

Нилгюн се обажда на Мадидже. Казвай, че ако отново се опита да ѝ навреди, ще получи жесток удар.

Кадир и Мерт се срещат.

Ибо забелязва, че снимките горят. Казва на Хасрет, че ще се справи...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!