loading...

понеделник, 6 август 2018 г.

Утре във "Висше общество": Джансу вижда Керем и Суде да се целуват, Бедия поставя капан на Едже, Ъшъл отнема Еля от Сюрея (07-и август)


Прочетете какво ще се случи утре (07-и август) в следващия епизод на турски сериал "Висше общество", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV и от 23:00 до 00:30 часа по bTV Lady.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Висше общество", като отворите този линк - https://www.facebook.com/VissheObshtestvoBG/

Левент убеждава Бедия да се примири с любовта на Мерт към Едже. Бедия се разкайва пред Мерт и го кани с Едже в имението. 

Сюрея предлага на Метин компанията "Коран" да подкрепи финансово фонда ѝ за подпомагане на жени, пострадали от домашна насилие. Метин категорично отказва и ѝ забранява да посещава фонда. Между двамата избухва кавга. 

Ъшъл пристига с полиция в имението, за да вземе дъщеря си. Сюрея опитва незабелязано да изведе Еля и детегледачката от къщата, но са заловени. Полицаите отнемат Еля от Сюрея. Огорчената Джансу се обажда на Керем, но той я заблуждава, че е със Суде. 

Метин поръчва на хората си да отвлекат Левент и го разпитва за отношенията му със Сюрея. Левент заявява, че е влюбен в Сюрея и Метин го удря. 

Керем предлага на Сюрея "Олива" да подкрепи благотворителното събитие, от което Бедия се е отказала. 

Метин предупреждава Левент да стои далеч от Сюрея и го освобождава. Левент премълчава пред Сюрея за случилото се. 

Сюрея заплашва със съдебен иск Ъшъл и ѝ предлагат да сключат договор за попечителство над Еля. Дава на Ъшъл време да размисли.

За да убеди Джансу във връзката си със Суде, Керем я целува. 

Едже и Мерт пристигат на изненадващото събитие, което Бедия е организирала, без да предупреди внука си. Планът на Бедия проработва и Едже се чувства неудобно сред приятелите на Мерт от висшето общество.

Източник: ТВ Сага 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!