loading...

вторник, 7 август 2018 г.

Утре в "Прости ми": Фериде и Яман намират начин да изгонят Бану от имението, Нериман разбира, че Алпер изнудва Джейлян, Ахмет припада и е приет в болница (08-и август)

Прочетете какво ще се случи утре (08-и август) в следващия епизод на турския сериал "Прости ми", излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по NOVA!

Бану споделя с Джунейт, че детето му е било отвлечено. Той веднага се отказва от делото и така Гюнеш остава под негово попечителство до следващото дело.

Фериде и Яман намират начин законово да изгонят Бану от имението на Ахмет.

Опитите на Атеш да попречи на сватбата на Муртаза и Гюлюм се увенчават с неуспех. Муртаза запазва час за бракосъчетание за същия ден.

Алпер прониква в дома на Махир и започва да претърсва стаите за ценни вещи или злато. Нериман се събужда и подслушва разговор, от който узнава, че Алпер изнудва Джейлян, за да опази тайната й.

Севги забелязва, че Шахин успява сам да вземе необходимите му вещи, и започва да смята, че той крие подобрението си.

Ахмет припада, когато научава, че Фериде има право да прогони семейството му от имението. Приет е в болница, а от направените изследвания, Яман научава, че Ахмет не е взимал лекарствата, които поддържат сърцето му.

Бану признава на Ахмет, че е наредила да отвлекат Гюнеш, тъй като е изпитвала нужда от финансови средства.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!