loading...

вторник, 7 август 2018 г.

Утре в "Семейни тайни": Кемал и Сузан се развеждат, гонят Нилгюн от къщата ѝ (08-и август)


Прочетете какво ще се случи утре (08-и август) в следващия епизод на турския сериал "Семейни тайни", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Семейни тайни", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SemeiniTainiBG/

Сузан, децата и Маджиде напускат къщата. Кемал остава сам.

Нилгюн разказва историята си пред семейството си. Всички разбират какво е направил бащата на Кемал, за да провали женитбата. Нилгюн си признава, че не е казала на Кемал за раждането на децата. Кадир разбира, че баща му не е виновен за случката. Ядосва се, че не може да вярва на майка си и си тръгва. Нилгюн е отчаяна.

Кемал се опитва да се свърже с Мерт, но телефонът му е изключен.

Фадъл научава, че старите Ипекчи са го бутнали в затвора. Упреква Нилгюн, че не му е казала. После тръгва да търси Кадир. Моли Ибо да ѝ отвори, за да поговорят със сина си. Кадир не дава. Нилгюн се ядосва и сяда пред прага, за да чака да ѝ отворят. Ибо се опитва да убеди приятеля си да се съгласи и да говори с майка си.

Кемал се обажда на Нилгюн. Тя му казва, че всички в Адана са добре. Отново лъже Кемал. Той също заявява, че всички в Истанбул са добре. Нилгюн разбира от думите му, че и в Истанбул нещата са зле.

Кемал прави забележка на майка си, че е взела страната на Сузан. Маджиде го съветва, че не трябва да се развежда, защото Сузан иска да го отдели от децата му.

Сузан прави забележка на Едже, за да се откаже от Мерт. Казва на момичето, че е една от приятелките му и Мерт ще има други. Сузан предупреждава бъдещата си снаха да не се бърка в семейните им работи.

Чичек прекарва времето си с най-добрата си приятелка, чийто родители са разведени.

Кемал приема условията в споразумението за развода, поставени от Сузан.

Хазаинът гони Нилгюн от жилището ѝ.

Адвокатите на Сузан казват, че Кемал ще има право да вижда Чичек само през уикендите. Той се ядосва и гони адвокатите. Предупреждава Сузан, че той не е взел решението за брака им. Кемал й заявява, че цял живот е обичал Нилгюн. Сузан се ядосва и звъни в пресата и обещава да разкаже историята за семейството в Адана. После заплашва Кемал, че ще разкаже подробностите пред журналистите, ако не приеме условията ѝ.

Мерт се е качил на една височина. Едже го моли да слезе, за да не живеят в миналото. Мерт има прекрасни спомени с баща си. Двамата са се катерили заедно, а Сузан е била против. Мерт си иска стария живот, защото тогава нищо не е знаел, но е бил щастлив.

Хасрет разговаря с брат си. Казва на Кадир, че се е правил на глава на семейството, а е избягал при първия проблем. Пита го дали все така ще мрази всички.

Мерт се отказва от плановете си да се ожени за Едже.

Кадир се ядосва на новите проблеми, които създават хората от града на неговото семейство. Хасрет му казва, че имат голяма нужда от него, а той бяга. Разплаква се и си тръгва. Кадир я настига и я прегръща.

Нилгюн е завела майстора в ателието, за да оправи становете. Той се пазари с Нилгюн, но Кадир се намесва. Майка и син се прегръщат...

След 20 дни...

Жената на шофьора пита какво ще стане с нея след развода.

Сузан  е много ядосана, защото не е успяла да спаси брака си. Мерт я пита как е. Казва й, че има своя кариера и че децата ѝ са с нея. Обещава на майка си, че няма да позволи на баща си повече да я наранява.

Хасрет започва работа като учителка в най-лошото училище в Адана. Майка ѝ се притеснява за нея.

Кемал и Сузан се развеждат по взаимно съгласие....

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!