loading...

сряда, 8 август 2018 г.

Утре във "Висше общество": Бегюм целува Керем, Джансу разбира, че Бегюм е наела Суде, Сюрея разбира от Бедия кой е Керем (09-и август)


Прочетете какво ще се случи утре (09-и август) в следващия епизод на турския сериал "Висше общество", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV и от 23:00 до 00:30 часа по bTV Lady.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Висше общество", като отворите този линк - https://www.facebook.com/VissheObshtestvoBG/

Джансу чува как Суде разговаря по телефона, но не разбира, че е с Бегюм. Влиза в кабинета ѝ, за да намери номера, с който е провела разговор последно. Вика Едже и двете звънят. Бегюм вдига и Джансу разбира за Бегюм. 

Бедия отива във фирмата на Метин и вижда Керем в един от офисите. Разбира, че вече работи за "Коран". 

Джансу отива при Бегюм. Двете се сдърпват и Джансу се качва на покрива, за да скочи. Бегюм я убеждава да слезе, но след това двете се спречкват сериозно. Керем чува караницата им. 

Метин проследява Сюрея и я вижда в един ресторант с Левент. Сяда до жена си, като по този начин дразни съперника си. 

След като Джансу си тръгва, Керем отива при Бегюм и двамата сядат в един бар. След няколко чашки Бегюм е на път да целуне Керем. 

Бедия отива при Сюрея и ѝ разказва за Керем. Джансу чува разговора им. Сюрея е бясна на Керем и вика дъщеря си. Джансу бързо се заключва в стаята си, за да не разговаря със Сюрея. Сюрея вика охраната и разбиват вратата на Джансу. 

Керем откарва пияната Бегюм до тях. Тя го целува по бузата и му шепти мили думи. 

На следващия ден Сюрея се обажда на Керем и иска да се срещнат. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!